Velkommen til Mies Lopper

Her finner du forskjellige ting som er til salgs, det er noe nytt og mye brukt og det meste kan sendes i posten dersom du ikke bor i Bergen. Da kommer porto i tillegg. Kun forhåndsbetaling eller betaling ved henting i Bergen. Dersom du har noen spørsmål kan du legge inn en kommentar under produktet eller sende meg en e-post :)

tirsdag 8. februar 2011

Brukte stoffer fra 50 kr.



Kjempesøtt og ekslusivt sengetøy fra DESIGNERS GUILD, 2 stk sengetrekk i vanlig str. med 2 tilhørende putetrekk. Dette er kvalitetssengetøy kjøpt for en svimlende sum hos Fru Lyng i Oslo i sin tid. (snakker firesifret beløp...) Mønsteret er skjønne pus&mus, samt litt rutete nederst på ene siden, og herlige prikker på andre siden. (Putetrekk kun pus&mus på ene siden og prikker på andre siden) Det ene putetrekket er litt gulnet på pus&mus siden men ellers i god stand.) Glidelås på både dynetrekk og putetrekk. Selges for 160 kr. stk. eller 290 om du vil ha begge to. Porto kommer i tillegg.






Retroaktig mønster i beige/muldvarpfarge med sirkler. Vanlig sengetøystørrelse, dette er et enkelt dynetrekk med tilhørende putetrekk. Myk og deilig bomull.
Kjøpt hos Ellos. Selges for kr. 50 pluss porto.



Kjempesøt bluse i tynt og lett bomullsstoff som kanskje kan bli til noe nytt i hendene på kreativ blogger? Jeg er spent på å se om noen tar den utfordringen. Selges for 50 kr. pluss porto.


mandag 7. februar 2011

De siste vinnerne av nyttårsgavedrysset...

Kanskje du er en av de siste vinnerne fra Nyttårsgavedrysset som ikke har meldt inn ønsket sitt enda?

Her er listen over vinnere som ikke har meldt inn ønskene sine enda:

Allis
Frk.Helene
Linda Merete
Frøken Bjørk
Millemilla
Mie Mari

På bildet ser du premiene som er igjen, som du kan velge mellom.


Sandkakeformpynt gitt av Sweet Lilly
3 Store skjønne prismer fra Chic Antique. (Gis bort enkeltvis)
3 poser med hvite glitrende stjerner som har klebepute på baksiden. (Gis bort enkeltvis pose)

Så om du er på listen over, send meg en mail! miesmirakler@gmail.com