Velkommen til Mies Lopper

Her finner du forskjellige ting som er til salgs, det er noe nytt og mye brukt og det meste kan sendes i posten dersom du ikke bor i Bergen. Da kommer porto i tillegg. Kun forhåndsbetaling eller betaling ved henting i Bergen. Dersom du har noen spørsmål kan du legge inn en kommentar under produktet eller sende meg en e-post :)

mandag 18. oktober 2010

Her kommer det ting til salgs...Som følgerne av min andre blogg har fått med seg var det Antikkmesse i helgen hvor jeg var med og solgte ting fra boden min. Merkelig hvor mye rart som hoper seg opp gjennom årene gitt! Så nå er det meste ryddet og priset og klart for nye Søndagsmarkeder i Skostredet her i Bergen, kanskje en tur til Oslo og julemarked på BLÅ i desember, og ikke minst ny Antikkmesse i april 2011.

Mens jeg venter på disse arrangementene tenkte jeg å legge ut ting til salgs her på bloggen i mellomtiden :) Dette er altså mer eller mindre brukte ting, noe gammelt og noe nytt. Ting jeg har kjøpt, fått (beklager hvis noen jeg har fått ting av skulle føle seg støtt, men smaken forandrer seg med årene... :/ Tilgi meg!) og ting jeg har lagd, ved å sette sammen litt gammelt og litt nytt.

Foreløbig har jeg ikke fått tid til å ta så gode bilder av tingene, så legger inn litt bilder tatt på messen som var i helgen og redigert i vill og slurvete fart... Hvis noen ser noe de liker, send meg en mail eller legg inn en kommentar, så kan vi bli enige om en pris :) Etterhvert skal hver ting få sitt eget bilde og pris, men som de fleste vet... Ting Tar Tid!

Katteserviettring fortsatt til salgs! Har 8 stk :)

8 kommentarer:

 1. Så koselig at du vil være med på min Pay it forward. Kan du sende meg adr din på mail (min mailadr står under bildet mitt i bloggen)

  Klem

  SvarSlett
 2. Er du snill og legger ut et større bilde av den blå skålen med sort katt, og skriver hvor stor den er? Mulig det står navnet mitt på den, selv om jeg absolutt ikke trenger noe mer. ;)
  Lurer litt på knaggene på nederste bildet også. Hvor store er de?
  Hva er de små kattefigurene? *undre undre*

  SvarSlett
 3. Hei Huldra, jeg skal få ordnet med bilde av katteskålen, og måle både den og knaggene :) De små svarte kattefigurene nederst til 20 pr stk er serviettringer! -de er så skjønne. :) Skal få ordnet med bilde av de også jeg :)Sender deg en melding når det er ordnet :)

  SvarSlett
 4. En byttehandel høres veldig bra ut! =D
  Fortell meg hvilke hjerter du ønsker i bytte mot skålen og knaggene, så sender jeg Råtassen min på posten mandag. Da blir det jo en sånn riktig "noe inn- noe ut". ;)

  Tusen takk for at du tok nye bilder. Har jo blitt helt turkisfrelst, og smeltet helt da jeg så den skålen. :)

  SvarSlett
 5. Ja den skålen er bare skjønn :) Jeg har hatt endel år med fullstendig kattedilla, men prøver å kutte ned litt nå, hehe. Glad for at den skal få et nytt godt hjem hos deg :)Nå skal jeg inn og velge meg 3 fine hjerter jeg da. *glede seg*

  SvarSlett
 6. Så mye gøy! Får du solgt unna endel på slike messer?

  SvarSlett
 7. Ja jeg hadde tilsammen 50 salg på de to dagene jeg stod på messen, ble ikke så veldig stor fortjeneste i kroner og øre siden jeg selger det meste ganske billig, og det kostet endel å ha stand, men det var veldig kjekt, jeg elsker å være med på sånne messer :) Kan virkelig anbefales :)

  SvarSlett

Her kan du legge inn spørsmål om tingene i loppemarkedet :)