Velkommen til Mies Lopper

Her finner du forskjellige ting som er til salgs, det er noe nytt og mye brukt og det meste kan sendes i posten dersom du ikke bor i Bergen. Da kommer porto i tillegg. Kun forhåndsbetaling eller betaling ved henting i Bergen. Dersom du har noen spørsmål kan du legge inn en kommentar under produktet eller sende meg en e-post :)

tirsdag 8. februar 2011

Brukte stoffer fra 50 kr.Kjempesøtt og ekslusivt sengetøy fra DESIGNERS GUILD, 2 stk sengetrekk i vanlig str. med 2 tilhørende putetrekk. Dette er kvalitetssengetøy kjøpt for en svimlende sum hos Fru Lyng i Oslo i sin tid. (snakker firesifret beløp...) Mønsteret er skjønne pus&mus, samt litt rutete nederst på ene siden, og herlige prikker på andre siden. (Putetrekk kun pus&mus på ene siden og prikker på andre siden) Det ene putetrekket er litt gulnet på pus&mus siden men ellers i god stand.) Glidelås på både dynetrekk og putetrekk. Selges for 160 kr. stk. eller 290 om du vil ha begge to. Porto kommer i tillegg.


Retroaktig mønster i beige/muldvarpfarge med sirkler. Vanlig sengetøystørrelse, dette er et enkelt dynetrekk med tilhørende putetrekk. Myk og deilig bomull.
Kjøpt hos Ellos. Selges for kr. 50 pluss porto.Kjempesøt bluse i tynt og lett bomullsstoff som kanskje kan bli til noe nytt i hendene på kreativ blogger? Jeg er spent på å se om noen tar den utfordringen. Selges for 50 kr. pluss porto.


1 kommentar:

  1. Jeg er dessverre ikke noe symenneske, men jeg er sikker på det er mange som vil være interessert i disse skjønne stoffene.

    Klem

    SvarSlett

Her kan du legge inn spørsmål om tingene i loppemarkedet :)